Bogpakke: Ren Magi

Forfattere:
Astrid Melhedegaard

Når du køber bogpakken får du også en gratis plakat 

kr. 345,00 ekskl. moms

Bøgerne i serien Ren magi består af 5 fortællinger om gængse før-faglige og matematiske begreber som udleves af de gode venner – 10vennerne i en oplevelsesrig fortælling. De tager fat på begreber som titalssystemet, positioner, 1ere, 10ere, 10 tabel og lig med. Bøgerne kan bruges til højtlæsning i både dansk- og matematikundervisningen, faglig læsning og selvstændig læsetræning.

Bøgerne er alle på 20 sider og med et væsentlig udpluk af de 120 ord. Både Lix og let-tallet kan afkodes på bøgernes forside. De er skrevet med vægt på mange lydrette og lydnære ord, gentagelser, rim og enkle sætninger. Undervejs og sidst i teksterne findes opgaver som støtter barnet i sin læseforståelse. På bagsiden er en oversigt over det matematiske indhold og de før-faglige begreber, som berøres i den enkelte bog.

Ren magi - Bog 1: Fem & Fem - de magiske sko

Bog 1: Fem & Fem – de magiske sko

Bogen handler om Fem, som får et par sko af Agent Anton. De smarte sko skal prøves af og Fem løber afsted. På sin vej rundt om søen sker der magiske og uforklarlige ting. Bogen bygger på rim og gentagelser af lydrette og lydnære ord samt de 120 ord. Læseren vil også få trænet betydningen af før-faglige begreber som nye, gamle, i kanten, stor og rundt om.
Lix 6, Let-tal 12

Køb bogen enkeltvis

Bog 2: Seks & Fire – den magiske kurv?

Bogen handler om Seks og Fire, der skal hjælpe Agent Anton med at slå græs og klippe hæk. Undervejs finder de flotte æg, som de samler i en kurv. Men pludselig sker der magiske og uforklarlige ting. Bogen bygger på gentagelser af lydrette og lydnære ord samt de 120 ord. Læseren vil også få trænet betydningen af før-faglige begreber som ens, forskellig, høj, lav, smal, bred, striber og prikker.
Lix 6, Let-tal 13

Køb bogen enkeltvis

Ren magi - Bog 2: Seks & Fire - den magiske kurv
Ren magi - Bog 3: Syv & Tre - den magiske snor

Bog 3: Syv & Tre – den magiske snor

Bogen handler om Syv og Tre, der har lånt Agent Antons sommerhus på Fanø. De tager til stranden for at finde forskellige ting, så de kan lave en uro til sommerhuset. Mens de er ved at lave uroen, sker der magiske og uforklarlige ting. Bogen bygger på gentagelser af lydrette og lydnære ord samt de 120 ord. Læseren vil også få trænet betydningen af før-faglige begreber som meget, lidt, let, tung, lille og stor.
Lix 6, Let-tal 12

Køb bogen enkeltvis

Bog 4: Otte & To – det magiske kridt

Bogen handler om Otte og To som elsker at sjippe og sætte rekorder. De er bare ikke så gode til at huske, og derfor må de skrive tallene ned med kridt, som de har fået af Agent Anton. Men pludselig sker der magiske og uforklarlige ting. Bogen bygger på gentagelser af lydrette og lydnære ord samt de 120 ord. Læseren vil også få trænet betydningen af før-faglige begreber som lodret, vandret, hurtig, langsom, frem og tilbage.
Lix 7, Let-tal 13

Køb bogen enkeltvis

Ren magi - Bog 4: Otte & To - det magiske kridt
Ren magi - Bog 5: Ni & Et - det magiske slik

Bog 5: Ni & Et – det magiske slik

Bogen handler om Ni og Et, der skal hjælpe Agent Anton med at gøre rent. Mens de gør rent, finder de flere stykker slik som de samler i en skål. Pludselig sker der magiske og uforklarlige ting. Bogen bygger på gentagelser af lydrette og lydnære ord samt de 120 ord. Læseren vil også få trænet betydningen af før-faglige begreber som kold, varm, nederst, øverst, høj og lav.
Lix 7, Let-tal 13

Køb bogen enkeltvis